Εταιρικό Προφίλ

Η ιστορική εταιρεία Stamion είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την εμπορία αξεσουάρ και ενδυμάτων από το 1914.

Από τη δεκαετία του 1990, έχει εμπλακεί δυναμικά στην επιχειρηματική δραστηριότητα παροχής αδειών και έχει αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις με τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού (Disney, Marvel, Mattel, Warner Bros, Sanrio, Turner, Nickelodeon κλπ.), διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη ποικιλία καθώς και επώνυμα προϊόντα σε όλα τα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά αξεσουάρ για χειμώνα και καλοκαίρι.

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ  έχει επενδύσει μακρόχρονα στην ελληνική αγορά, επιλέγοντας στρατηγικά και προμηθεύοντας πελάτες όπως τους Σκλαβενίτης, Μασούτης, Market In, Jumbo,Moustakas, Hondos, Public, Alouette, Max Stores και Leto, κ.α

Διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο 3.000 σημείων πώλησης από καταστήματα λιανικής, ένδυσης, υπόδησης,  βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, καταστήματα με τουριστικά είδη και πολυκαταστήματα. 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ οραματίζεται την ολοκληρωμένη ανάπτυξη προϊόντων που θα εξασφαλίζουν την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ειδικεύεται στην παραγωγή αποκλειστικών σχεδίων έχοντας υπό τον έλεγχό της όλη τη διαδικασία παραγωγής από το σχεδιασμό, την  κατασκευή ως και τη διανομή των προϊόντων. Η εταιρεία πέτυχε με την πολυετή εμπειρία, την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων της να είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές licensed products σε πωλήσεις λιανικής και χονδρικής στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η συλλογή αποτελείται από  διεθνούς φήμης άδειες  όπως  Disney, Marvel, Lucas, Universal, Nickelodeon, Entertainment One, Warner Bros, Playboy, Sanrio, Turner, FC Barcelona, Ben Bonart, Maui & Sons, Paul Frank, Santoro.
0
Χρόνια Εμπειρία
0
+
Εργαζόμενοι
0
+
Σημεία Πώλησης
0
+
Συνεργασίες

Δίπλα σας 104 χρόνια

01.

Ποιότητα

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ αφουγκράζεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της  και τις υλοποιεί παρέχοντας τους  εξαίρετης ποιότητας προϊόντα στην τελευταία λέξη της μόδας. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υφασμάτων και υλικών.

02.

Εμπιστοσύνη

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της επιχείρηση είναι η αφοσίωση του πελάτη σε αυτήν αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του, εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης του, την καλύτερη δυνατή συνεργασία και ταχύτητα απόκρισης στις ανάγκες του.

03.

Εμπειρία

Η μακρόχρονη εμπειρία των 104 χρόνων λειτουργίας, αποτελεί την εγγύηση της επιλογής σας. Η συνεχής  ενημέρωση για τις διεθνείς τάσεις της μόδας και των αγορών, έχουν εδραιώσει την εταιρία μας ως μια από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες του χώρου.

04.

Πρωτοπορία

Η εταιρεία διαρκώς πρωτοπορεί, καινοτομεί και θέτει νέους στόχους που πάντα έχουν ως γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη της. Διακρίθηκε με το   βραβείο PLATINUM για την επωνυμία STAMION και την αιωνόβια λειτουργία της, 104 χρόνων.