Διακρίσεις

Διακρίθηκε με το βραβείο PLATINUM για την επωνυμία STAMION και την αιωνόβια λειτουργία της, 103 χρόνων στην ελληνική αγορά. Για άλλη μια χρονιά η STAMION βραβεύτηκε στο πλαίσιο «Αιωνόβια Brands Τα αγαπημένα όλων μας 2017» υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΛΠΕ και ΣΕΒΤ

01.

Ποιότητα

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ αφουγκράζεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της  και τις υλοποιεί παρέχοντας τους  εξαίρετης ποιότητας προϊόντα στην τελευταία λέξη της μόδας. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υφασμάτων και υλικών.

02.

Εμπιστοσύνη

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της επιχείρηση είναι η αφοσίωση του πελάτη σε αυτήν αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του, εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης του, την καλύτερη δυνατή συνεργασία και ταχύτητα απόκρισης στις ανάγκες του.

03.

Εμπειρία

Η μακρόχρονη εμπειρία των 104 χρόνων λειτουργίας, αποτελεί την εγγύηση της επιλογής σας. Η συνεχείς  ενημέρωση για τις διεθνείς τάσεις της μόδας και των αγορών, έχουν εδραιώσει την εταιρία μας ως μια από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες του χώρου.

04.

Πρωτοπορία

Η εταιρεία διαρκώς πρωτοπορεί, καινοτομεί και θέτει νέους στόχους που πάντα έχουν ως γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη της. Διακρίθηκε με το   βραβείο PLATINUM για την επωνυμία STAMION και την αιωνόβια λειτουργία της, 104 χρόνων.